Free CSS Templates


Urbn Chaos

Urbn Chaos is een online game ontwikkeld door Serious G Studios in opdracht van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Op dit moment heeft VVN nog niet veel manieren om in contact te komen met 12 tot 18 jarigen. Door middel van het gebruik van een serious game, hoopt VVN dichter bij deze groep te komen. Het hoofddoel van dit spel is om deze jongeren bewust te maken van de gevaren in het verkeer.

In dit spel speelt de speler een tieneragent die missies moet volbrengen in een drukke stad. Deze missies hebben als einddoel het uitschakelen van Arie de Anarchist, een persoon die zat is van alle regels in het verkeer. Hij waarschuwt de bevolking dat hij binnenkort maatregelen zal treffen tegen deze strikte regels. Het is aan de speler om Arie tegen te houden en om de steeds drukker wordende stad te overleven.

De speler moet zich voortbewegen op zijn fiets om verder te komen in het spel. Hij moet oppassen dat hij niet te vaak wordt aangereden, anders moet hij de missie opnieuw starten. Verder is de speler vrij om te doen en laten wat hij wil. In ons spel focussen we niet op het leren van regels, maar op het ervaren van de gevolgen van je acties. Door geconfronteerd te worden met situaties die de speler ook in het echte leven kan tegenkomen, zal de speler ervaren dat het verkeer niet vergevingsgezind is. In een spelletje kunnen we nog overnieuw beginnen, in de echte wereld niet.

 Let op! Voor het spelen van dit spel is de Unity 3D Webplayer plugin vereist.
Deze is hier te downloaden.

 

Updates

Over mijn naam

"Marcel is een Franse jongensnaam.
De betekenis van de naam is 'kleine hamer' en komt van de Latijnse naam Mars: God van de Oorlog."